Wij zijn dè meest ervaren Microsoft partnervan Nederland gespecialiseerd op Fabric & Power BI
Scroll

Bits & Bytes

Microsoft Fabric

Datum: 22 oktober VOL!
Datum:
06 februari
Tijd: 09:00 uur - 11:00 uur
Locatie: Victa (Rientjesoven 32)
Kosten:
Gratis

Bits & Bytes

Maak op een smaakvolle wijze kennis met Microsoft Fabric. Tijdens onze Bits & Bytes ontbijt sessies maak je kennis met de grootste buzz in onze data wereld: Microsoft Fabric.

Diane Roodhardt, onze expert op het gebied van Fabric, vertelt je tijdens deze sessie alles over de BI-oplossing die momenteel de aandacht van de markt trekt. Fabric biedt bedrijven de mogelijkheid om hun datavraagstukken op een efficiënte en slimme manier op te lossen. Diane deelt haar inzichten, praktijkervaringen en geeft je een kijkje in hoe deze oplossing jouw organisatie kan helpen om datagedreven beslissingen te nemen.

Waarom deelnemen?

  • Kennismaken met Fabric: Leer hoe deze innovatieve BI-oplossing jou kan helpen om datagedreven beslissingen te nemen.
  • Netwerken met experts en collega’s uit de branche: Krijg de kans om in contact te komen met andere professionals die actief zijn binnen BI en data-analyse.
  • Een goed begin van de dag: Sluit je ochtend af met nieuwe kennis en inspiratie, klaar om je bedrijf een stap verder te brengen met Business Intelligence.

Programmaoverzicht

  • 09:00 - Ontvangst & ontbijt
    Start de ochtend goed met een vers en gevarieerd ontbijt, terwijl je alvast informeel kennismaakt met andere deelnemers.
  • 09:30 - Opening door Sascha Olde Klieverik
    Sascha (Sales director bij Victa) opent de presentatie met een korte introductie over Victa en MS Fabric.
  • 09. 45 - Presentatie door Diane Roodhardt
    Diane laat je kennismaken met Microsoft Fabric. Tijdens de sessie ontdek je waarom zoveel bedrijven nu al de overstap maken naar Microsoft Fabric en hoor je hoe Victa bedrijven helpt de stap te maken.
  • 10:30 - Vragen en netwerken
    Na de presentatie is er volop ruimte om vragen te stellen, ervaringen te delen en te netwerken met andere professionals.
  • 11:00 - Afsluiting
    We ronden de ochtend af met de mogelijkheid om nog na te praten en contactgegevens uit te wisselen.
Aanmelden

Meld je vandaag nog aan!

Mis deze kans niet en meld je vandaag nog aan voor deze sessie.
Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Naam
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA, het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Let op! Extra ontbijtsessie gepland.

Bits & Bytes 22 oktober is vol!

Onze ontbijtsessie van 22 oktober is volledig vol! In verband met het succes en de grote vraag naar deze sessie hebben een nog extra sessie gepland op 6 februari. Verzeker jezelf en meld je nu aan voor de Bits & Bytes ontbijtsessie op 6 februari